DUPONT

EEN GEBOUW MET SPECIFIEKE FUNCTIONALITEITEN DIE PASSEN BIJ ONTWIKKELAMBITIES

LAB MET INNOVATIEF KARAKTER


DuPont Industrial Biosciences is een wereldleider in industriële biotechnologie. Dat betekent dat het bedrijf dagelijks op zoek is naar de beste wetenschappelijke oplossingen voor 's werelds grootste uitdagingen. Om dat mogelijk te maken, moet iedere medewerker zo goed mogelijk zijn werk kunnen doen. Voor DuPont ontwikkelt Dura Vermeer daarom een hoogwaardige werkomgeving waarin mensen zich maximaal kunnen ontplooien.

Het Europees hoofdkantoor krijgt een nieuwe vestiging op het Bio Science Park in Leiden. Het duurzame BREEAM Excellent pand zal iedere medewerker volledig in zijn of haar functie ondersteunen. Zo worden er in het nieuwe gebouw verschillende functies ondergebracht waaronder een onderzoekslaboratorium met hoogwaardige bouwkundige en installatietechnische afwerking.

Meer kenmerken

  • 7.250 m2
  • Pand met verschillende functies
  • Voldoet aan technische eisen voor de ML2-laboratoria
  • Ontwerp van Ector Hoogstad Architecten
  • Oplevering in maart 2020

Hans de Nobel, Managing Director bij DuPont Industrial Biosciences:

“Dura Vermeer begrijpt waar we naar op zoek zijn. Dit gebouw vereist specifieke functionaliteiten, maar moet ook passen bij onze ontwikkelambities en het innovatieve karakter van ons werkgebied. Onze mensen moeten zich hier optimaal kunnen ontplooien. We kijken ernaar uit om dit gebouw in gebruik te kunnen nemen.”

EEN GEBOUW IN DIENST VAN HAAR GEBRUIKERS