TRANSFORMATIE NAAR EEN NETWERKORGANISATIE

DURA VERMEER INSPIRATION CENTRE

TRANSFORMATIE NAAR EEN NETWERKORGANISATIE


Een pand dat voornamelijk van anderen wordt. Een omgeving dat aanzet tot integratie, communicatie en inspiratie. Een locatie dat talenten aantrekt en vasthoudt. Dát is het Dura Vermeer Inspiration Centre. Nog even en aan de A2 in Utrecht verrijst dit state-of-the-artpand dat dé centrale samenwerkings- en netwerkplaats wordt voor bouwend Nederland.

Meer kenmerken

  • Ontwerp en bouw in eigen beheer
  • ca. 7.500 m2 vloeroppervlak
  • Naar ontwerp van MONK Architecten
  • Opening september 2020
  • Prestatie-eisen: BREEAM Excellent
  • Inclusief showroom met VR-ruimte
  • Daktuin met kruiden, groente- en moestuin

EEN PAND OM TE DELEN

In het multifunctionele gebouw van ca. 7.500 m2 worden een aantal zaken fundamenteel anders aangepakt. Alles zal zijn gebaseerd op het vergroten van onze toegevoegde waarde voor klanten. Van eigen medewerkers, kopers, opdrachtgevers tot partners; iedereen is vanaf september 2020 welkom. De gebouwopzet inclusief faciliteiten zijn gericht op het bevorderen van samenwerking en ondersteunen multidisciplinaire teams. Dit nodigt niet alleen uit tot netwerken en draagt bij aan een hogere tevredenheid van alle betrokkenen, maar Dura Vermeer verwacht zo ook meer innovatieve ideeën te ontwikkelen die klanten verder gaan brengen.

WAT VIND JE ER?

Hoe dat eruit ziet? Het gebouw biedt onder meer ruimte aan kantoor(flex)plekken, een brasserie, AR-, VR- en BIM-ruimtes, Design Studio en de Showroom THUIS voor koopwoningen. Op de begane grond bevindt zich een groot auditorium voor lezingen, trainingen en events. De 1e verdieping zal helemaal transparant zijn, waardoor je kan zien wat er in het kantoorgedeelte gebeurt. Zo verbindt het pand collega’s onderling, maar ook klanten en samenwerkingspartners.

DE OPTIMALE BELEVING

Iedere dag in de juiste flow zitten, wie wil dit niet? Het Inspiration Centre faciliteert daarom in iedere ruimte een optimale werkomgeving. Een fijne plek helpt je tot nieuwe inzichten en inspirerende plannen te komen, en daagt uit tot succesvolle samenwerking. Digitaal werken staat hierbij voorop. Zo kan men gebruikmaken van specifieke AR-, VR- en BIM-ruimtes.

INNOVATIEF EN DUURZAAM

Creativiteit en productiviteit gedijt ook beter bij een gezonde kantoorbeleving. Naast het innovatieve karakter kent het pand een duurzaam kloppend hart. Zo past Dura Vermeer een groen dak toe voor biodiversiteit en verse ingrediënten voor de brasserie. Luchtzuivering in het gebouw wordt onder meer verzorgd door een groene wand vol planten die geselecteerd zijn op hun zuurstofrijke vermogens. Ook stimuleert het gebouw vitaliteit door een centraal geplaatste trap; de liften zijn alleen toegankelijk voor minder-validen en goederen.

“Een fijne plek helpt je tot nieuwe inzichten en inspirerende plannen te komen, en daagt uit tot succesvolle samenwerking.”