VISIE

ALL GREAT STORIES START WITH A GREAT VISION

Aangemoedigd door innovaties op verschillende gebieden hebben klanten behoefte aan nieuwe soorten vastgoed-concepten. Gebouwen die medewerkers stimuleren om te excelleren. Inspirerende en betekenisvolle werkomgevingen in een flexibel en duurzaam gebouw. Stijlvolle ‘iconen’ die hun imago op de arbeidsmarkt versterken.

Verwachtingen waarmaken

Ondertussen verandert ook de vastgoedketen in hoog tempo. De rol van de projectontwikkelaar als schakel tussen klant en bouwer wordt minder belangrijk. Klanten willen ontwerp en bouw zoveel mogelijk bij één partij onderbrengen. Zo behouden ze overzicht over het gehele proces en weten zeker dat wat ze verwachten ook is wat ze krijgen.


Als bouwende ontwikkelaar leveren wij dan ook maximale waarde voor onze klanten door zowel design, engineering als build te realiseren. Samen met klanten ontwikkelt en bouwt Dura Vermeer grote nieuwbouwprojecten voor de kantoren- en utiliteitsmarkt. We hebben inmiddels tientallen spraakmakende iconen voor (inter)nationale klanten op onze naam staan. Vaak gerealiseerd onder hoge tijdsdruk, uitdagende marktomstandigheden en met een gegarandeerd kostenplafond.

Waarom kunnen wij dat?

Omdat wij als vastgoedpartner de verantwoordelijkheid nemen voor het totale project. Van design tot en met realisatie. We begrijpen en beheersen de uitdagingen in iedere fase. Daarmee nemen we onze klanten werk en zorg uit handen.


Grote, ambitieuze projecten komen niet als vanzelf van de grond. Als zo’n project zich voordoet, dan kunnen onze klanten vertrouwen en bouwen op gedegen expertise, ervaring en een gecommitteerd team dat vanaf begin tot eind 100% betrokken is. Dura Vermeer heeft alle expertise in huis. Waar nodig kunnen we ook als risicodragend partner participeren. Projecten leveren we op binnen de afgesproken tijd en conform de kwaliteitseisen en de vooraf vastgestelde kosten.

'Wij leveren maximale waarde voor klanten door

zowel design, engineering als build te realiseren.'